Túravezető képzés

.

Túravezetők ingyenes képzése indul Győrben!

 

A Magyar Kajak-Kenu Szövetség szakmai támogatásával Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat és Dunaszeg Község Önkormányzata komplex túravezető képzést indít 2019. áprilisától Győrben! A cél, hogy olyan szakemebereket képezzenek, akik a térségben működő önkormányzatok, vállalkozások számára magas szakmai színvonalon képesek vízitúrákat szervezni és lebonyolítani - csoportoknak, iskoláknak, családoknak egyaránt. A képzés az akkreditációt már megkapta, összeállít az órarend is, jelentkezni a következő napokban lehet, mert a program április 12-én már indul. A képzés pályázati támogatásának köszönhetően ingyenes, a fél éves intenzív programban 24 fő vehet részt. A képzésre bárkit jelentkeztethettek aki érettségivel és biztos úszástudással rendelkezik. A képzési helyszínek Győrben lesznek, melyről pontos információt kapnak majd a résztvevők. Jelentkezési határidő: 2019. április 3. 16 óra.

A Vízitúra szervező, vízitúra vezető, vízi életmentő képzés az alábbi modulokból áll:
- Kajak - kenu és SUP sportok és túravezetői ismeretek
- Rafting és Szlalom sportok és túravezetői ismeretek
- Életmentő Szolgálat működése és vízből mentési ismeretek
- Mentőbúvár ismeretek
- Egészségügyi alapismeretek
- Életmentés, első ellátás - elsősegélynyújtás ismeretek

A tanfolyam résztvevői ezen felül csoportvezetési ismeretekkel, kommunikációs tréniggel, antropagógia  és pszichológia ismeretekkel is gazdagodnak.

A tervek szerint áprilistól október végéig (augusztust és az ünnepnapokat leszámítva) minden pénteken 16 órától és minden szombaton 9 órától kezdődnének a foglalkozások, a jelentkezőknél pedig elsőbbséget élveznek a Győr-Moson-Sopron megyei lakcímmel rendelkezők.

Jelentkezni névvel, e-mail címmel és telefonszámmal együtt itt lehet:  telepulesi.referens@dkoh.hu 

Akinek kérdése van, a részletek miatt kattintson ide - de ha itt sem találja a választ, akkor hívja a 20/2175696-os mobil számot.

A képzési lehetőség a TOP1.2.1-15-GM1-2016-00015 projekt keretében valósul meg.