Fotópályázat

.
Az EON Energiakereskedelmi Kft. idén is meghirdette naptárfotó pályázatát. Ebben az évben a fókusz a sportra irányul, a pályázat témája: „Sportoljunk együtt!”. Továbbra is várjuk azokat a fotókat, amelyek közösségi életérzéseket, helyi sporteseményeket, sportcsarnokokat, tornacsarnokokat mutatnak be, melyek azt sugallják, hogy jó együtt sportolni.
Köszönjük azoknak az önkormányzatoknak, akik már elküldték pályázatukat. Amennyiben Önök még nem pályáztak, akkor kérjük, hogy fotózzanak, pályázzanak és nyerjenek!
 
Hogyan pályázhatnak?
A fényképeket a [email protected] e-mail címre várjuk, 
2017. június 7. és szeptember 30. között.
Egy pályázati anyag maximum 3 db fotót tartalmazhat önkormányzatonként.
Reklám és szöveg nélkül beküldött képek kerülhetnek a falinaptárunkba.
Amennyiben az e-mail címből nem derül ki egyértelműen, hogy az a pályázó település önkormányzatához tartozik (pl. gmail, yahoo stb.), a pályázó köteles a pályázati anyagához egy pecséttel ellátott felhatalmazást csatolni az önkormányzattól, mely tanúsítja, hogy a pályázatot küldő személy jogosult az önkormányzat nevében pályázatot beadni.
 
A pályaművek néhány napos átfutási idő után felkerülnek a www.eon.hu/fotopalyazat oldalra, ahol bárki által szabadon megtekinthetőek.
 
A pályázat lejárata után E.ON-os zsűri választ ki 13 darabot, melyekből a 2018-as E.ON falinaptárt készítjük el. A naptárba kerülő pályázatokhoz tartozó önkormányzatok két műszaki cikk közül választhatnak, melyet ajándékba kapnak a nyertes pályaműért.
 
További információt és a részletes játékszabályzatot megtalálják honlapunkon, a www.eon.hu/Onkormanyzatok oldalon.