Figyelem, házalók!

Egy miskolci székhelyű hőtechnikai vállalkozás végez házaló tevékenységet településeinken.

Figyelem, házalók!

 
 

Tisztelt Lakosság!

A héten egy miskolci székhelyű hőtechnikai vállalkozás kezdett házaló tevékenységbe településeinken. Energiamegtakarítási programjuk keretében ingyenes tájékoztatást ígérnek a lakosság részére.

Lakossági megkeresések érkeztek ugyanakkor hivatalunkhoz, miszerint a vállalkozás képviseletében eljáró "tanácsadó" értékesítési tevékenységet végez, amely során többek között szén-monoxid érzékelőt kínál a lakosok részére. Ismerünk olyan esetet is, ahol teszi mindezt olyan ingatlan esetében, ahol nem is használnak gázkészüléket. A készüléket a helyszínen nem adja át, hanem foglalót kér a vevőtől, az ismert esetekben alkalmanként 10 ezer forintot.

Kérjük a Tisztelt Lakosságot, hogy esetleges vásárlásaik során kiemelt körültekintéssel járjanak el, csak olyan terméket vásároljanak meg, amire tényleg szükségük van és mindennemű felkínált egyszeri és egyedi akciós ígéret ellenére tájékozódjanak a termék valós áráról!

Önkormányzataink semmilyen módon nem vesznek részt a vállalkozás tevékenységében, azt semmilyen módon nem támogatják, ugyanakkor fogyasztóvédelmi kérdésekben sajnos nem áll módunkban eljárni.

Az üzleten kívül kötött szerződésekkel (termékbemutatón vagy háznál vásárolt termékek) kapcsolatban a fogyasztóvédelmi hatóság honlapján tájékozódhatnak.


elállás lehetősége

fogyasztóvédelmi hatóság elérhetősége

békéltető testület elérhetősége

 

Ajánló

Tájékoztatás

egyenlőbánásmód-referensi ügyfélfogadásról

Augusztus havi bűnmegelőzési hírlevél

Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Szigetközi Gulyahajtás

IV. Szigetközi Gulyahajtás - 2018. április 28. (szombat), Dunaszeg, Kis-Morotva tó. Részletek és programok hamarosan!

Lakossági tájékoztató 2020.11.20.

Rendkívüli szünet a Bölcsődében