Közterület használati tájékoztató 2021.01.23.

Magyar Telekom hangosautó

Tájékoztató

Cégünk, a Karma Kreatív Stúdió Kft. a Magyar Telekom Nyrt. megbízásából hangosautó szolgáltatást végez promóciós jelleggel az egész Dunántúl területén, immáron 6 éve zökkenőmentesen.
Ez alatt az idő alatt több, mint száz településen megfordultunk időről- időre visszatérő jelleggel, és egyetlen helyen sem volt, semmilyen fennakadás, vagy probléma.

Feladatunk lényege, hogy egy Telekom designal ellátott kisteherautó, jelen esetben egy Ford Courier folyamatos haladás mellett járja a település közforgalmú útjait, és hangszóróból egy tájékoztató, figyelemfelhívó szpotot sugároz (csak szöveg, valamint Telekom szignál, zene nincs). Ennek célja, hogy tájékoztassa a településen élőket a cég legújabb fejlesztéseiről, valamint felhívja a figyelmet az ehhez kapcsolódó kiemelt akciókra, ajánlatokra. Mi kizárólag tájékoztatunk, kereskedelmi, illetve akvizíciós tevékenységet nem végzünk.

Megbízásunk kizárólag 1 napos időtartamra szól az alábbiak szerint:

Helyszín: Dunaszeg

Időpont : 2021.02.02-án 10.00 és 16.00 óra közötti időszakban

 

Karma Kreatív Stúdió Kft.

 

Ajánló

Február havi bűnmegelőzési hírlevél

Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Bűnmegelőzési hírlevél

Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Gerincvezeték tisztítás

2016.09.19 - 2016.10.19.

Évnyitó az iskolában

Becsengettek szeptember 1-jén a Dunaszegi Körzeti Általános Iskolában is. A 2015-/2016-os tanévben 154 tanuló kezdte meg tanulmányait.

Hirdetmény

Kéményseprés 2016. március 1 - àprilis 21.

December havi bűnmegelőzési hírlevél

Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság