A labdarúgó szakosztályban történt változások, események

A labdarúgók a téli szünetben a decembert pihenéssel töltötték, az edzések január 3 hetében kezdődtek el a tornateremben. A Dunaszeg SE életében azonban mégis mozgalmasan telt a két szezon közti szünet, a vezetőségnek sok tennivalója akadt.
Erről röviden:
Vadász Zoltán Sportköri elnök az őszi szezon után lemondott tisztségéről, lemondását a sportkör vezetősége elfogadta és helyette egyöntetű szavazattal Somogyi Pétert választották meg a bajnoki év végéig az SE elnökének. Vadász Zoltán a serdülő csapat edzéseit irányítja az elkövetkezendőkben is.
 A csapatot a lemondott  Ördög József helyett Széles Imre irányítja a továbbiakban. A csapat már az új edzővel készül, aki legutóbb három évig a Kunsziget együttesét edzette.
Az U-21 –es csapatot továbbra is Lakatos Krisztián edző irányítja.
Folynak tárgyalások a felnőtt csapat további erősítéséről, amint konkrétumról tudunk beszámolni itt olvashatják majd, mint ahogy a csapat részletes felkészülési mérkőzéseinek programját is.


Az U-21 es csapat Lakatos Krisztián edző vezetésével részt vett a Győr Arénában az U-21 –es csapatoknak kiírt EDU Kupa kispályás labdarúgó tornán.
Résztvevők: Dunaszentpál, Győrladamér, Nádorváros, Dunaszeg.

Az elődöntőben:
Dunaszeg – Győrladamér 12 - 3
Dunaszegi góllövők: Vida M.2, Kiss Á. 2, Torma P 2., Herenkovics D. 2, Bari M., Rendi R., Méri B., öngól

A döntőben:
Dunaszeg – Dunaszentpál 12 – 7

Gólszerzők: Bari M. 4, Kiss Á. 2, Méri B. 2, Torma P 2., Herenkovics D., Vida M.,

A dunaszegi csapat tetszetős, sok passzos játékot bemutatva, megérdemelten nyerte meg a Kupát, ezzel remekül kezdte az új idényt, amivel remélem megalapozzák a sikeres tavaszi szereplést! Gratulálunk!

Lakatos Krisztián