Pályázat

Magyar Falu Program


2019-es önkormányzati választások


MAI IDŐJÁRÁS

oC

Információk

A Dunaszegi Közös Önkormányzati Hivatal ügyfélfogadási rendje:

Hétfő: 13.00 – 16.00
Kedd: 8.00 – 12.00, 13.00 – 16.00
Szerda: ügyfélfogadás nincs
Csütörtök: 8.00 – 12.00, 13.00 – 16.00
Péntek: 8.00 – 12.00

 

  Orvos: dr. Környei Miklós
                                                                                   
   Cím:
   H-9174 Dunaszeg, Liget u. 32.
   Rendelés:
    Dunaszegen: 
Hétfő és Péntek: 8:00 - 11:00
                             Szerda:

   Győr környéki felnőtt és gyermek háziorvosi ügyelet: 9024 Győr, Dembinszky u. 29
   Telefon: 06-96/542-043

Köszöntő

Tisztelt Olvasó! Köszöntöm Önt megújult honlapunkon! Megtisztelő számomra, hogy internetes kalandozása során felkereste településünk honlapját, és érdeklődik az Alsó-Szigetköz egyik legpatinásabb településének múltja, jelene és jövője iránt. Őszintén remélem, hogy a folyamatosan aktualizált honlapunkon közreadott információkon keresztül segítünk Önnek abban, hogy részletesen is megismerje Dunaszeg települést, s ez kedvet ad Önnek ahhoz, hogy személyesen is ellátogasson hozzánk.

A számítástechnika e nagyszerű lehetőségét kihasználva szeretnénk Önnek, sőt az egész világnak bemutatni településünket, művelődéstörténeti és kulturális örökségét, nevezetességeit, a pezsgő kulturális élet eseményeit, a fellendülőben lévő gazdasági élet eredményeit és lehetőségeit, valamint közérdekű információkkal segíteni az érdeklődőket. A kapcsolattartás új dimenziói nyílnak meg mindannyiunk számára, hiszen személyes találkozások nélkül is megismerhetjük egymást, barátságokat köthetünk, értékes üzleti kapcsolatok alakulhatnak ki, s ami legfontosabb, hogy Ön figyelemmel tudja kísérni Dunaszeg életét és fejlődését.

Remélem, hogy honlapunkon mindig friss információkat talál, s kívánom, hogy képzeletben is érezze jól magát nálunk! S ha csak egy kicsit is sikerült felkeltenünk érdeklődését, akkor nem csak egy Internet-vendégnek örülhetünk, hanem egy közeljövőbeli "személyes" találkozás eredményeképpen egy baráttal is gazdagabbak leszünk, aki segíthet településünk információit barátaihoz, ismerőseihez eljuttatni.


Tisztelettel köszönti Önt:

Babos Attila
polgármester

Galériák