Figyelem, házalók!

Egy miskolci székhelyű hőtechnikai vállalkozás végez házaló tevékenységet településeinken.

Figyelem, házalók!

 
 

Tisztelt Lakosság!

A héten egy miskolci székhelyű hőtechnikai vállalkozás kezdett házaló tevékenységbe településeinken. Energiamegtakarítási programjuk keretében ingyenes tájékoztatást ígérnek a lakosság részére.

Lakossági megkeresések érkeztek ugyanakkor hivatalunkhoz, miszerint a vállalkozás képviseletében eljáró "tanácsadó" értékesítési tevékenységet végez, amely során többek között szén-monoxid érzékelőt kínál a lakosok részére. Ismerünk olyan esetet is, ahol teszi mindezt olyan ingatlan esetében, ahol nem is használnak gázkészüléket. A készüléket a helyszínen nem adja át, hanem foglalót kér a vevőtől, az ismert esetekben alkalmanként 10 ezer forintot.

Kérjük a Tisztelt Lakosságot, hogy esetleges vásárlásaik során kiemelt körültekintéssel járjanak el, csak olyan terméket vásároljanak meg, amire tényleg szükségük van és mindennemű felkínált egyszeri és egyedi akciós ígéret ellenére tájékozódjanak a termék valós áráról!

Önkormányzataink semmilyen módon nem vesznek részt a vállalkozás tevékenységében, azt semmilyen módon nem támogatják, ugyanakkor fogyasztóvédelmi kérdésekben sajnos nem áll módunkban eljárni.

Az üzleten kívül kötött szerződésekkel (termékbemutatón vagy háznál vásárolt termékek) kapcsolatban a fogyasztóvédelmi hatóság honlapján tájékozódhatnak.


elállás lehetősége

fogyasztóvédelmi hatóság elérhetősége

békéltető testület elérhetősége

 

Ajánló

Október havi bűnmegelőzési hírlevél

Győr-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Felhívás

TV2 főzőműsorára

Tájékoztatás

a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara új ügyfélfogadási rendjéről - Falugazdász

Közösség

Aktualitások

1 %

TÁMOGASSA ADÓJA 1%-ával községünk alapítványait és közcélú szervezeteit!

Február havi bűnmegelőzési hírlevél

Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Háztartási veszélyes hulladékok elhelyezése

A veszélyes hulladékok 2019. február 1-től újra elhelyezhetők a hulladékudvarban!

SZITE napok

Dunaszegen